пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Обережно - міни! 

(Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки і допомоги в діяльності, пов’язаної з розмінуванням) 

Ця страшна і підступна зброя вкрала і скалічила безліч людських життів. Цей жах триває і зараз. Від початку збройного конфлікту на сході України вже було зафіксовано 1205 випадків підриву людей на боєприпасах, за даними Міністерства оборони України. 403 із постраждалих — мирні жителі, а 68 з них – діти. 


пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Геліантус

     З метою формування в учнів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії, зацікавленості природними явищами; активізації позакласної та позашкільної роботи із зазначених вище дисциплін; розвиток дослідницьких здібностей учнів,  15 листопада відбулася Міжнародна природознавча гра «Геліантус». Учні Побузької ЗШ традиційно  прийняли участь у грі. Цікаві завдання дозволяють учням проявити свої знання і креативне мислення. 
І ось нарешті відомі результати участі у грі.
Романюк М. (7-Б клас) та Ященко Н.(5-В клас) нагороджені дипломом абсолютного переможця.
Стаднік Д. (5-А клас) отримала диплом І ступеня. Дипломи ІІ ступеня отримали: Чорна А.(6-Бкл.), Шабан В.(6-В кл.), Притиковський Р.(9-А кл.), Бучацький Д.(9-Б кл.) та Чиж С. (10-А кл.). Дипломами ІІІ ступеня  нагороджено: Валуйко О.(5-В кл.), Власюк А.(5-А кл.), Гуйван К.(6-В кл.), Прохорову О.(7-А кл.), Чорного Д.(7-Б кл.), Мішіну А.(9-А кл.), Черних С.(9-А кл.). Ще 30 учнів основної та старшої школи отримали яскраві грамоти та сертифікати учасників.

вівторок, 20 лютого 2018 р.

Права дитини

В рамках місячника громадянського виховання  «Ми – українці з мовою своєю, у нас держава й мудрий є народ ».Учні виготовили лепбук 
"Великі права маленької людини"

понеділок, 12 лютого 2018 р.

Масляна




Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. А тому і вирішили відсвяткувати Масницю за древніми обрядами учні 10-А класу (кл. керівник Самофал О.Д.), 6-Б (Бучацька О.М.) та 1-В (Ткачук І.М.), щоб разом відроджувати традиції та культуру нашого славетного народу. 13 лютого прямо у дворі школи організували свято-розвагу 
«Масляну гуляємо, весну зустрічаємо!».
І святкували його дуже весело: співали пісні, водили хороводи, грали, танцювали. Особливо активними були учні, коли розпочалися конкурси «Перетягування канату», «Бій півнів», «Весела естафета». А прикрашало гуляння опудало Масляної, власноруч виготовлене самими працівниками школи.




вівторок, 21 листопада 2017 р.

Домедична допомога

В рамках тижня охорони праці  шкільна медсестра Кобернюк Л.В.  провела з дітьми майстер-клас з надання домедичної допомоги при переломах, вивихах, кровотечах. 








четвер, 26 жовтня 2017 р.

Представлення   результатів   навчальних   проектів учнями 9 - Б класу 

№ 4:«Дослідження рН ґрунтів своєї місцевості»;

№7 «Дослідження природних об’єктів в якості кислотно-основних індикаторів»;

№8 «Дослідження рН середовища мінеральних вод України»


середу, 4 жовтня 2017 р.

З 04 жовтня 2017 р. в рамках ІІІ Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під  гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя» учитель основ здоров'я Бучацька О. М. з метою популяризаціі здорового способу життя і  прищеплення любові до читання організувала   всесвітньо відомий рух "Буккросинг"  для учнів 9-х класів. Сподіваємось,  що ця книга стане гарним "товаришем"  для учнів Побузькоі школи.