понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Виховна година "Шлях до Перемоги" у 5-Б

24 жовтня 2016р. в рамках вдізначення річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників учні  класу вшанували пам'ять загиблих та нескореність душ людей того часу на виховній годині  "Шлях до Перемоги".

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Флешмоб "Ці гарні слова я дарую тобі, моє рідне селище Побузьке" (фестиваль написів на асфальті до 55 - річного ювілею Побузького))

Сьогодні, 18 жовтня 2016 року о 14.20 годині учні нашої школи разом зі своїми батьками, класними керівниками та вихователями взяли участь у масовому заході "Ці гарні слова я дарую тобі, моє рідне селище Побузьке" в рамках відзначення 55-річного ювілею нашого селища.
       Стріт - арт  об'єднав 24 класних колективи, педагогічний колектив школи та батьківську громаду,  які за допомогою пензлів та фарби щиро привітали всіх жителів нашого населеного пункту та гостів з такою визначною датою. Полотном для композицій стала асфальтова частина вулиці Незалежності, починаючи від школи. У результаті звична для всіх нас вулиця стала святково прикрашена чудовими побажаннями та яскравими малюнками.  І тепер кожен перехожий зможе з достоїнством оцінити творчість наших дітей. Висловлюємо подяку за допомогу у проведенні заходу голові Побузької селищної ради Слободянюку С.П. та його раднику Кирилюк Н.К. 

       Ми вдячні  батькам наших учнів, які допомогли втілити в життя цікаві думки наших дітей. Дорогі батькі, тільки разом з вами колектив нашої школи досягне успіхів у становленні кожного маленького громадянина як  справжнього патріота рідного краю, а спільні дії  - забезпечать нашим дітям дійсно щасливе дитинство!
Ми запрошуємо усіх пройтися вулицею Незалежності! Гарантуємо гарний настрій у цю чудову осінню пору - Ви не знайдете двох одинакових малюнків, а ще раз засвідчите, який талановитий наш український народ!

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Бібліотечний урок у 5-Б "Побузьке довжиною у 55 років"


В рамках місячника бібіліотек 17 жовтня 2016 року дітивідвідали дитячу бібліотеку, двері якої завжди відкриті для всіх бажаючих.  А особливо для тих, хто цікавиться історією нашої країни, свого краю, вважає себе патріотом. В бібліотеці діє виставка "Побузьке довжиною у 55 років". Також учнів познайомили з історією селища працівники бібліотеки та переглянули фільм, присвячений 55 - річчю селища. Почуте не залишило байдужим усіх дітей і як результат бібліотека поповнилась новими читачами, які виявили бажання оформити читацький формуляр.