пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Обережно - міни! 

(Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки і допомоги в діяльності, пов’язаної з розмінуванням) 

Ця страшна і підступна зброя вкрала і скалічила безліч людських життів. Цей жах триває і зараз. Від початку збройного конфлікту на сході України вже було зафіксовано 1205 випадків підриву людей на боєприпасах, за даними Міністерства оборони України. 403 із постраждалих — мирні жителі, а 68 з них – діти. 


пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Геліантус

     З метою формування в учнів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії, зацікавленості природними явищами; активізації позакласної та позашкільної роботи із зазначених вище дисциплін; розвиток дослідницьких здібностей учнів,  15 листопада відбулася Міжнародна природознавча гра «Геліантус». Учні Побузької ЗШ традиційно  прийняли участь у грі. Цікаві завдання дозволяють учням проявити свої знання і креативне мислення. 
І ось нарешті відомі результати участі у грі.
Романюк М. (7-Б клас) та Ященко Н.(5-В клас) нагороджені дипломом абсолютного переможця.
Стаднік Д. (5-А клас) отримала диплом І ступеня. Дипломи ІІ ступеня отримали: Чорна А.(6-Бкл.), Шабан В.(6-В кл.), Притиковський Р.(9-А кл.), Бучацький Д.(9-Б кл.) та Чиж С. (10-А кл.). Дипломами ІІІ ступеня  нагороджено: Валуйко О.(5-В кл.), Власюк А.(5-А кл.), Гуйван К.(6-В кл.), Прохорову О.(7-А кл.), Чорного Д.(7-Б кл.), Мішіну А.(9-А кл.), Черних С.(9-А кл.). Ще 30 учнів основної та старшої школи отримали яскраві грамоти та сертифікати учасників.